Algemene voorwaarden

Op de handgemaakte producten van Magic of the Moment zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Bestelling

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Overleg voor bestellingen gaan altijd via mail, messenger of telefonisch. Dan bespreken we de uitvoering, kleuren, sluitingen en levertijd.

Ophalen kan op afspraak in Hazerswoude-Dorp.
Daar is echter geen winkel en kunt u enkel afhalen.

Het verzenden gebeurt via PostNL voor zowel binnen als buitenland.
De producten worden verstuurd als brievenbus pakje.

De producten kunnen van kleur afwijken dan als op de foto en website. Dit komt door verschil in resolutie in beeldscherm. Omdat alles handgemaakt is naar uw wensen kunnen er kleine verschillen zijn.

De halsmaten worden door u zelf opgemeten en de kleuren worden door u samengesteld. Er kunnen daarom geen rechten en kleuren ontleend worden. Dit zullen wij uitgebreid met u bespreken.

Afhankelijk van de drukte is de levertijd maximaal 1-2 weken.

Wij zullen alle bestellingen met liefde en zorg in pakken, Magic of the Moment is niet aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens verzenden.

De betaling vindt plaats na de goedkeuring van een duidelijke foto die verstuurd is door Magic of the Moment. Dit is mogelijk via bank, betaalverzoek of contant bij ophalen. Na betaling wordt uw product verzonden.

Magic of the Moment gebruikt uw gegevens alleen voor de afhandeling van uw bestelling en de facturering.

Voor onkundig gebruik van het product is Magic of the Moment niet verantwoordelijk.

Producten die op maat gemaakt zijn kunnen niet retour worden genomen. Er is voordat u uw product ontvangt altijd uitvoerig contact en met foto’s kunt u zien wat uw aankoop is. Na uw toestemming het product te maken is dit bindend.

Alle ontwerpen blijven eigendom van Magic of the Moment.

Om de producten in goede orde te leveren doet Magic of the Moment haar uiterste best.
Mocht er ondanks dat toch iets mis zijn vernemen wij dit graag.

Tot 14 dagen na ontvangst van het product kunt u klachten bij ons aanmelden. Na deze 14 dagen vervalt uw recht to het indienen van een klacht. Magic of the Moment zal alleen een retourzending accepteren als hier goedkeuring voor is gegeven na mail contact.

Voor schade of problemen door het gebruik van de producten en/of handgemaakte producten is Magic of the Moment in geen enkel geval aansprakelijk.

Magic of the Moment gebruikt alleen de beste sluitingen, ringen en andere fournituren maar is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of problemen met deze materialen.

Deze voorwaarden gaan in bij elke bestelling zowel telefonisch, schriftelijk, per mail, messenger of bij een persoonlijk gesprek.